+36 30 915 7775 katonatrans@gmail.com

Belföldi áru fuvarozás

Rugalmas és Profi Belföldi Áru Fuvarozás – Minden Szállítmányhoz

A belföldi árufuvarozás sokrétű terület, és mi minden szegmensében otthon vagyunk. Az autó- és kamionmentés, nehézgép szállítás és trélerezés terén biztosítjuk ügyfeleinknek a megbízható és hatékony megoldásokat.

Fuvarozás Teljes Körű Szolgáltatással

Nálunk minden adott, ami a rakomány fuvarozásához szükséges. Kiemelkedő piaci és termékismerettel rendelkezünk, így ügyfeleink számíthatnak rá, hogy szállítmányaik a legmegfelelőbb módon kerülnek kezelve. Nagy szállítási kapacitásunk lehetővé teszi rugalmas, gyors és hozzáértő tervezést a partnereink számára.

Személyre Szabott Megoldások

Minden megrendelőnknek egyedi menetidőt, indítást, rugalmasságot és biztos tervezést biztosítunk. Kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfél igényeire, hogy a szállítás teljes mértékben megfeleljen az elvárásoknak és igényeknek.

Sokoldalú Gépjárműpark és Logisztikai Háttér

Cégünk rendelkezik 10 db tehergépjárművel, melyek billencstől 1 tonnától egészen 40 tonnáig terjedő kapacitással rendelkeznek. Ömlesztett vagy raklapos szállításra egyaránt alkalmasak, és önrakodós darus autóink segítségével a rakodás gördülékenyen zajlik. Logisztikai szolgáltatásaink mögött pedig egy logisztikai testvércégünk áll, ami optimálisan kihasználja tehergépjárműveinket, ezáltal költséghatékony megoldásokat kínálva megbízóinknak.

Bízzon a Profizmusban és Rugalmasságban!

Ha megbízható, rugalmas és professzionális belföldi áru fuvarozásra van szüksége, bízza ránk szállítmányait! Biztosítsuk együtt az optimális szállítást és a megfelelő tervezést az Ön igényeinek és vállalkozásának megfelelően.

Válasszon minket, és legyen nyugodt, hogy szállítmányai biztonságban és hatékonyan jutnak célba!